Nu en del af Silkeborg Data A/SLæs mere her

Om os

Ovivo har en holdning til hvem vi gerne vil hjælpe, nemlig “hverdagens helte” - de mange mennesker der hver eneste dag arbejder på at få vores samfund til at løbe rundt, ofte uden at de får den store anerkendelse for det.

Hver eneste dag møder disse mennesker op på deres arbejdsplads, hvor de på en normal dag skal få tusind ender til at mødes på kort tid, uden at have ordentlige redskaber til det. Hver dag logger de ind og ud af en serie indviklede brugerfjendske systemer, eksempelvis gammeldags vagtplaner, der ikke er til nogen hjælp når de faste planer smuldrer.

Derfor har Ovivo lavet en platform der skaber en dynamisk og engageret medarbejderstab, som kan træde til og hjælpe med at løse problemerne, både akut og i fremtiden, når den normale vagtplan ikke slår til. Platformen sikrer, at medarbejderstaben engageres på tværs af relevante platforme. Her kan de eksempelvis via SMS, eller sociale medier, kommunikere direkte med hele organisationen og derved løse problemer på en effektiv måde, som er tilpasset medarbejderens behov og evner.

Mandskabsplanlægning og koordinering bliver hermed en fælles proces, hvor alle får medansvar for en del af processen. Dette skaber fleksibilitet, dynamik, gennemsigtighed og tilfredshed på tværs af ledene i organisationen.


Ovivo – en del af Silkeborg Data

Ovivo er blevet en del af Silkeborg Data. Silkeborg Data laver fleksible løn- og personaleløsninger til det offentlige Danmark.

Læs mere


Holdet bag

Co-founder, Anders Friis
Medstifter af Ovivo og visuelt fokuseret “visionary”. Som blot 17-årig arbejdede Anders med design og visuel profil hos Basepoint Media A/S, hvor han havde medansvaret for at udvikle virtuelle salgskanaler af musik for virksomheder og brands som Bilka.dk, The Voice, Müller og ICA m.v.
Co-founder, Andreas Cleve
Medstifter af Ovivo og whiteboard-strateginørd. Andreas stiftede sin første virksomhed som 20-årig. Han har siden arbejdet med internet og e-commerce i en række år, hvor han i en periode bl.a. drev www.fashionfactory.com, som på sin tid var Danmarks største outlet på nettet. Andreas er ved at gøre sin HD(O) færdig ved siden af arbejdet i Ovivo.